Haz

Bağcılar İnönü Ortaokulu 5G, 5H ve 5I sınıfı öğrencilerimiz Matematik Öğretmeni Nursena Evrensel ile birlikte 'Prizmamı Yapıyorum' etkinliği düzenledi. Öğrenciler cetvel yardımıyla oluşturmak istedikleri prizmanın açınımını önce kağıt ve kartonlara çizdiler. Ardından çizmiş oldukları kare ve dikdörtgen prizmaların yüzeylerini renkli kalemlerle boyayarak süsleyen öğrencilerimiz makas ile onları kesip yapıştırdılar. Böylelikle kendi prizmalarını oluşturup renklendiren öğrencilerimiz hem prizmaların tüm eleman ve açınımlarını öğrenmiş hem de boyama ve süslemelerle eğlenceli vakit geçirmiş oldular.

Haz

Bağcılar İnönü Ortaokulumuzda her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvalar Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin özverili yönetimi, öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin destekleriyle sona ermiştir. Turnuvalarımızda başarı gösteren Sabah grubu sınıflarımız;

8.SINIF FUTBOL TURNUVASI 1.'si 8E sınıfı ve 2.'si 8F sınıfı olmuştur.

8.SINIF VOLEYBOL TURNUVASI 1.' si 8D sınıfı ve 2.'si 8A sınıfı olmıştur.

6.SINIF FUTBOL TURNUVASI 1.' si 6B ve 2.'si 6A sınıfı olmuştur.

6. SINIF MENDİL KAPMACA 1.'si 6E ve 2.'si 6O sınıfı olmuştur.

1. olan öğrencilerimize madalyaları ve 2. olan öğrencilerimize başarı belgeleri idarecilerimiz tarafından verilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder turnuvalara katılan tüm öğrencilerimize gelecek spor hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Bağcılar İnönü Ortaokulu 6A ve 6B sınıfı öğrencilerimiz Matematik Öğretmenimiz Emine Yıldırım ile birlikte 'Geometrik Cisimleri İnşa Ediyorum' etkinliği düzenlediler. Öğrencilerimiz yanlarında getirdikleri kürdanlar ve oyun hamurlarıyla tüm Geometrik Cisimlerin ayrı ayrı minyatür modellemesini yaptılar. Bu etkinlikte öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrenmenin kalıcı gücünü geometrik cisimlerin temel elemanlarını inşa ederek deneyimlemiş oldular.