T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - İnönü Ortaokulu

İnönü Ortaokulu

Telefon
02126346698
Belgegeçer
000000000
WEB
https://bagcilarinonuortaokulu.meb.k12.tr
Adres
İnönü Mah. 376. Sk. No2/1 34560 Bağcılar İstanbul
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel, ahlaki ve sportif başarılarla birlikte dünyanın en kaliteli eğitim sağlayan ortaokullarından biri olmak
Misyon
Kendini ifade edebilen, dünyadaki akranları ile rekabet edebilecek, çağın becerileri ile donanmış, problem çözebilen, üretken, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan,demokrasi kültürünü özümsemiş, hakkını arayabilen, akademik ve sosyal açıdan yeterli eğitim düzeyine ulaşmış, kendini, ne yaptığını ve ne yapmak istediğini bilen bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :101
Öğrenci :2092
Derslik :30
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler
Okulumuzda 07:40 - 19:20 saatleri arasında eğitim - öğretim verilmektedir.
Isınma
Merkezi Sistem
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz Kirazlı Metro durağından 15 dakika ve Bağcılar Metro durağından 17 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca, Şirinevler - Otocenter minibüslerine binilip Molla Gürani Parkı´nda inilecek. Haznedar´dan gelenler Kocasinan Özşah minibüslerine binip okulumuzun önünde ineceklerdir. Bakırköy´den gelenler Bağcılar Hüseyin Bakkal Durağında inerek Şehit Yılmaz Kaan Caddesi´nden aşağı inip Molla gürani Parkına ve dolayısıyla okulumuza ulaşacaklardır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz İnönü Mahallesi 376. sokakta bulunmaktadır. Okulumuzun yanında Molla Gürani Parkı ve karşısında Molla Gürani Camisi bulunmaktadır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bağcılar İnönü Mahallesinde olup ilçe merkezindedir. Okulumuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2.8 km mesafede yer almaktadır. Bağcılar Meydan Metro İstasyonuna 1.8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%95
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
HAREZMİ PROJESİ
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK
Yazdır